CHP Belçika'da Beşşar Esed'e benzetip 'katil' dediği için Avrupalı muhatapları tarafından kapıdan çevrilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün Antalya'da da Başbakan Erdoğan'ı hedef aldı.

Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!

Antalya'daki Halk Şöleni'ninde konuşan Kılıçdaroğlu, Suriye konusunda hükümeti eleştirdi. Başbakan Erdoğan'ın Esed'i bir gece de düşman ilan ettiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, 'Reyhanlı'nın sorumlusu Başbakandır. Ülkeyi kim yönetiyorsa sorumlu odur. Recep Tayyip Erdoğan bu işin sorumlusudur. Ortaya çıkarmazsa katilidir. Bundan dolayı bana tazminat davası açmış. Beni parayla korkutacağını sanıyor' şeklinde konuştu. Başbakan Erdoğan'ın terör örgütü elemanlarını yetiştirip Suriye'ye göndermekle suçlayan Kılıçdaroğlu, 'Sen orada terör örgütü elemanlarını yetiştirip Suriye'ye gönderen adamsın. Recep Tayyip Erdoğan sen Suriye için terörist başısın. Biliyorum şimdi diyecek ki tazminat davası açacağım. Açmazsan namertsin.' ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu ayrıca seçim barajının kaldırılması için salı günü TBMM'ye teklif sunacaklarını söyledi.


Editör: TE Bilisim