Özgür Özel Yanlış Düşünüyorsunuz, Kutsal Olan Arapça Değil, Dinimizdir Özgür Özel Yanlış Düşünüyorsunuz, Kutsal Olan Arapça Değil, Dinimizdir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yalan haberler, manşetler yoluyla Türkiye'ye istikamet çizmeye çalışanlarla uzlaşmayacağız." dedi.

Erdoğan, TÜPRAŞ Fuel Oil Dönüşüm Tesisi açılış töreninde konuştu. Türkiye ekonomisine yönelik belli çevrelerin sistematik algı operasyonu yürüttüklerini belirten Erdoğan, "İçeride ya da dışarıda, algı operasyonları yoluyla, yalan haberler, yalan manşetler yoluyla, Türkiye'ye hala istikamet çizmeye çalışanlarla, hiçbir şekilde uzlaşmayacağız, onların önünde hiçbir şekilde diz çökmeyeceğiz. Şahsımın ya da arkadaşlarımın burada olmaları yada olmamaları hiç önemli değil. Burası demokratik bir ülke, biz seçimle geliyoruz, millet takdir edince de seçimle gideriz. Aynı zamanda bizlen faniyiz, vakti zamanı gelince emaneti sahibine teslim edeceğiz. Ama unutulmasın ki millet burada ve her zaman var olacak. Bu millet tarih boyunca olduğu gibi bugünde yarında istiklaline aşık bir şekilde o istiklali muhafaza edecek. Özellikle yeni Türkiye'nin, güçlü Türkiye'nin kazanımlarına biz olsak da olmasak da millet her daim sahip çıkacak. Türkiye'nin eskiye döneceği umuduyla kirli işlere, kirli ilişkilere ve kirli ittifaklara girenler başarılı olamayacaklarını görsünler ve bundan artık biran önce vazgeçsinler. Ekonomimiz hamdolsun büyümeye devam ediyor. Demokrasimizin standartları danada yükseliyor. Çözüm süreci ekonominin, demokrasinin ve kardeşliğin umudu olarak inatla sabırla dirençle filizlenmeye devam ediyor. Milli irade her gün güç kazanıyor, hukuk her gün dahada güç kazanıyor. Sevgili dostlar lütfen yalanlara bakmayın. Siz kuyruğuna basıldığı için feryadı figan ortalığı velveleye verenlere hiç itibar etmeyin. Türkiye'de hamdolsun çok güzel gelişmeler yaşanıyor. İnşallah çok daha iyi, çok daha güzel gelişmeler yaşanacak." şeklinde konuştu.

"SİZ KUYRUĞUNA BASILDIĞI İÇİN ORTALIĞI VELVELEYE VERENLERE HİÇ İTİBAR ETMEYİN"

Erdoğan, "Bütün bu yaşananlar normalleşme sürecidir. Bütün bu yaşananlar, şunu kesinlikle unutmayalım ki Türkiye'nin, o yeni Türkiye'ye yönelik tohumlarının atılış sürecidir. Bunu özellikle ifade etmek isterim. Türkiye'nin eski günlere döneceği umuduyla kirli işlere, kirli ilişkilere yeltenenler, kirli ittifaklara girenler bunun cevabını alıyorlar ve almaya da devam edecekler. İnşallah medya dünyası girdiği bu kirli ilişkilerden bir an önce sıyrılacaktır diye düşünüyorum. Kendisini bu tehlikeli vesayetten kurtaracaktır diye inanıyorum. Bu kirli odaklara boyun eğenler, milletin karşısında kaybetmeye mahkumdur. Bunu böyle bilmeleri gerekir. Şantaja, tehditlere, uluslararası çevrelerin ülkemiz üzerinde, milletimiz üzerinde kurdukları kumpaslara, bu millet gelmiyor ve gelmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim