Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Erzurum’da iki çocuk annesi özel güvenlik görevlisi Neslihan Kızılkaya (38) eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı cinayet sonrası aynı bıçakla intihara teşebbüs etti.

Erzurum merkez Palandöken ilçesi, Yenişehir Hacı Salih Efendi Mahallesi’ndeki cinayet olayı şöyle gerçekleşti.
İddiaya göre, 9 yıldır Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi’nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Neslihan Kızılkaya ile eşi Halil İbrahim Kızılkaya arasında uzun zamandan beri ailevi nedenlerden anlaşmazlık yaşanıyordu.

Bugün öğle saatlerinde Halil İbrahim Kızılkaya elindeki bıçakla eşinin yaşadığı Yenişehir'deki apartman dairesine gitti. Bıçaklı saldırıya uğrayan Neslihan Kızılkaya kendini kurtarmak için sokağa attı. Ancak eşini bırakmayan Halil İbrahim Kızılkaya, sokak ortasında karısının boğazını bıçakla kesip, ardından bıçağı kalbine sapladı. Kızılkaya daha sonra aynı bıçakla intihar etmek istedi. Kızılkaya, ağır yaralı olarak Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kızılkaya'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Cinayete kurban giden Neslihan Kızılkaya'nın cesedi otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.Cihan

Editör: TE Bilisim