ESKİ ÜLKÜCÜYÜM DEMEK !

''Türkeş yaşasaydı…” diye başlayıp kendi alçaklıklarını Başbuğa yamamaya çalışanlara da diyeceğimiz çok söz var... Türkeşin kitaplarını ,Atsız'ın ,Mustafa Kemali'in fikir babası Ziya Gökalp'in kitaplarını , Türkeş daha yaşarken raflardan alıp yerlere atanları da gördük.Şimdi bu gibilerinin Türkeş yaşasaydı demesi ,bizim acıyarak gülmemize sebep oluyor.Bazı arkadaşların da bu menfaatperestlere inanmasına şaşırıyoruz.Bu adamlar gittikleri her yerde menfaat bulmadı mı ,hemen orasını kötüleyerek başka gemiye geçerler.

Yaşadığım İzmit ve memleketim Gümüşhane'den,Ankara'dan isim isim örnekler verebilirim. Bu adamlar Başbuğ yaşarken ,ona atmadıkları iftira ,söylemedikleri kötü söz kalmamıştı. Ağabey dediğimiz bu adamların bir kısmı meğerse ,kimisi delikanlılık içgüdülerini tatmin için hava atanlardandılar. Zor günlerde hemen tüyer,fare gibi deliklerine saklanırdılar. Kimisi de makam ve para görünce arkalarına bakmadan gittiler. Bunların çoğu bize akıl veren cinsler,buralarda,tv de,özellikle memlekette bu gibilerini görünce aklıma bizim tarladaki öldürdüğüm,yeraltı kör faresi geliyor.

“Türkeş yaşasaydı…” size derdi ki; Türk düşmanları ile dirsek temasında olanlar,Milliyetçiliği ayaklar altına alanların kemiklerini yalayanlar ,akp nin üst katındaki karanlık odalarda Ülkücülerin kanına ekmek doğrayanlar siz bu devrin İblislerisiniz. Sağ iken Türkeşi,daha sonrakileri eleştire eleştire Aferim almadığınız Türk düşmanı kalmadı..Türk İslam Ülkücülerine uyurken bile rüyasında zarar vermeye çalışanlar,siz öldüğünüzde bu Türk toprakları sizin gibileri nasıl kabul edecek? Şimdi de yıllarca bu camia içinde olup ta , önlerine atılan kemiklerin dolgun oluşundan mıdır nedir,ya da acaba kaç paraya satıldıklarından mıdır ,akp ye el altından ,kimisi açıktan katılanlar,desdek verenler : Ülke bölünmeye doğru giderken,Türk Devleti, idare edenler tarafından soyulurken sizler çok mu hoşlandınız?

Bazıları eleştiri hastası olmuş,anlaki zemin bulurlarsa kemik yalamaya gidecekler. Muhsinler bu camiayı bırakıp gittiler de ne oldu?Hem kendilerine ,hem de bu millete bir fayda mı getirdiler? Üstlerinden geçmedik otobüs, kamyon, geçmedik Tır kalmamış, hala “Eski Ülkücüyüz” diye laf edenler,sizler nasıl mahlüklarsınız? Şerefsizlik treninin iki numaralı kısmındasınız.Birincileri biliyorsunuz. Ülkücünün eskisi yenisi olmaz,Ülkücü her zaman ve her satıhta Ülkücü olmalı.Gerisi içi boş laf tantanasıdır.