Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında dün akşam Göztepe'yi 4 - 0 yenerek gruplara kalan Fenerbahçe'de Galatasaray ile oynanacak Süper Lig maçının hazırlıkları başladı.

Rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'na 5. turda veda etmesiyle tüm dikkatlerin çevrildiği Göztepe maçını farkla kazanan sarı - lacivertli ekip Galatasaray antrenmanlarına da bugün yaptığı neşeli çalışma ile başladı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında, 16 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 saat 35 dakika sürdü. Dün akşamki Göztepe maçının ilk 11'inde başlayan oyuncular, rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.

Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, yine dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman noktalandı. Çift kale maçta kazanan takım, objektiflere neşeli bir şekilde zafer pozu verdi.

EGEMEN’İN DİŞ KÖKÜNDE KIRIK TESPİT EDİLDİ

Dün akşamki Göztepe maçında ağzına darbe alan Egemen Korkmaz, bugün Göztepe Medical Park Hastanesi’nde kontrolden geçti. Ön diş kökünde kırık tespit edilen Egemen Korkmaz’ın tedavisine başlandı.

Galatasaray maçı hazırlıkları, yarın Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

Editör: TE Bilisim