Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Moussa Sow'un takımla birlikte çalışmalara başladığı açıklandı. Sengalli oyuncu, bugün yapılan antrenmanın tamamında yer aldı.

KUPASI MESAİSİ BAŞLADI

Öte yandan Sarı-lacivertli takım, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Eskişehirspor ile çarşamba günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Dün akşam ligde Eskişehirspor engelini 1-0 ile geçen Fenerbahçe futbol takımı, kupa maçının ilk çalışmasını Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirdi.
Eskişehirspor maçında ilk onbirde sahaya çıkan futbolculardan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Cristian Baroni, Raul Meireles, Dirk Kuyt ve Pierre Webo'nun, günü izinli olarak geçirdiği bildirildi. Dünkü karşılamada görev almayan oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardında yarım sahada çift kale maç yaptı. Bu arada sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nun takımdan ayrı çalıştığı, arka alt adalesinde ağrıları bulunan Salih Uçan'a da ayrı program uygulandığı bildirildi.
Fenerbahçe, yarın akşam saatlerinde yapacağı idmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Editör: TE Bilisim