Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satan Fenerium ile SunExpress arasında havayolu seyahatlerinde ürünlerin satılması için anlaşma imzalandı.

Fenerium ile SunExpress arasında varılan lisans anlaşmasının 1907 Tribünü’nde düzenlenen imza törenine Abdullah Kiğılı ve Server Aydın’ın yanı sıra Fenerbahçe Kulubü CEO’su Hasan Hakkı Yılmaz, Fenerbahçe Spor Ürünleri Genel Koordinatörü Aydın Kirman ile Profesyonel Futbol Takımı oyuncularından Dirk Kuyt ve Reto Ziegler da katıldı.

Törende konuşan Abdullah Kiğılı, Fenerium’un sektöründe lider olduğunu belirterek, "Fenerium bugün yine bir ilke imza atıyor. SunExperss ile yapmış olduğumuz anlaşmayla artık hem Avrupa’da hem de yurt içinde, havada da Fenerium ürünleri mevcut uçaklardaki yolcular tarafında satın alınabilecek. Fenerium havayolunda bir ilki gerçekleştiriyor. SunExpres’in bu işte iddialı olduğunu biliyoruz. Fenerium da sektöründe bir numara. Bir iş Fenerium ile doğru gidiyorsa, diğer kulüpler de bu yol haritasını izleyebiliyor." dedi.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın ise "Havacılık dünyasında bir ilki gerçekleştirdik. Geçen sene 7.6 milyon insana hizmet verdik. Biz SunExpress olarak havacılığı farklı yorumluyoruz. Yolcularımızın, sıkıcılıktan uzak bir yolculuk geçirmesini istiyoruz. Fenerium ile bir anlaşma yapıyoruz. Aslında 1 Mart itibariyle uçuşlarımızda Fenerium ürünlerini satmaya başladık ve çok da iyi bir geri dönüşler aldık. Umuyorum yaz döneminde bu satışlar artacaktır. Geçen sene 1.8 milyon gurbetçi taşıdık. Yolcularımız bizlere, taraftarı oldukları kulübün ürünlerini bulamadıklarını söylediler. Bunun üzerine Fenerium’un kapısını çaldık. Diğer takımlar da altyapılarını tamamladıkların da onların da ürünlerini satacağız. Fenerium lider mağaza zinciri, lojistik altyapısı çok güçlü." diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı. Abdullah Kiğılı, Server Aydın’a üzerinde ismi yazılı çubuklu forma, Aydın da Kiğılı’ya uçak maketleri hediye etti. Tören, Ziegler ve Kuyt’un da yer aldığı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim