Devtlü Padişahumuz ferman buyurmuş: Tez elden MHP deki çürük yumurtaları toplayasuz ,ne kadar çıkarcu ,makam mevki hastası var üse ücretini Devlet-ü Aliye'nün bütçesinden verüp alasuz.
En önemli meselemüz ise yıllardur görüşüp danuşduğumuz pkk yu degil MHP yü yeksan edüp ,ABD,İsrael,AB li dostlarumuzla bitiresüz. Fermanumdur,karşu gelenü de asasuz,kesesüz ,zındanlarda çürütesüz!!!
Hizmetkarlar:
1. Vezir
Tamam da efendüm ,bu çürük ,ne idüğü belli olmayan menfaatçülerü MHP den ayıklayup alursak ,şimdiye kadar tökezleyen MHP dinamük bir biçümde ayağa kalkar. Bizim durumumuz artık bellü, halk gittikçe isyanın eşiğüne geldü. Emeklülere verdügümüz 24 tl ile çay bile içülmez oldu. Beyaz partimüz içünde dahü ayaklanmalar başladu. Güney doğuyu zaten pkk ya teslüm ettük.
2. Vezir
Barzani,Talabani,Apo memnun emme, beyaz partümüz içünde dahi memnuniyetsüzler türemeye başlamuş ,geçenkü seçümden daha az oy alacağumuz umudundayuz.Hele başkanluk yanü padüşahlık tehlüke arzetmektedür.Devletlüm süz seçime güvenirsüz emme velakün , zaten Ülkücülerde son olarak seçime girerler gibimize gelür. Sokak hareketüne başlarsalar,bizüm halümüz duman olur... Hepümüzü keklük gibü avlarlar,haklarıda vardur, yıllardur onlara yapmaduğumuz puşluk kalmadu...
3. Vezir
Bu Türkeş'in oğlunu zaten takan yoktu,onu seven bir Ülkücü bulamasuz. Sizün bu manevranuzun ters tepceğü düşüncesündedir bütün vezirler.
4.Vezir
MHP'nün koalisyon kurulması içün öne sürdüğü şartlar bu devletü ayakta tutan şartlardur, devletlüm.Egerem MHP bu aşağıdakü maddelerü tebamıza iyi anlatursa , bizim teba çok zarar görür,zannundayuz. pkk bölgesündekileri baskı altuna alacaktur. Onunçün tek başuna üktüdar hayaldür,devletlüm...
MHP aşağudakü şartlarunda haklıdur devletlüm... 
-Anayasanın ilk dört maddesüne dokunulmasın,
-Çözüm süreci bir daha ortaya konulmamak kaydıyla kaldırılsın,
-17/25 Aralık yolsuzluk olaylarının ucu nereye kadar giderse yargıya taşınsın.
-Cumhurbaşkanı anayasal çizgilerinin dışına çıkmasın.
5.Vezir
Bu şartları bizüm uyuşturduğumuz,yemlediğümüz erkan-ı halk, MHPyapılan haksızlıkları iyi anlatursa bizüm halimüz pir-ü perüşan olur. Bu hususta devletün kasasını defalarca boşalttık. Verdüklerimüz daha çok isterler devletlüm...
6. Vezir
Kazanamazsak bunca hırsuzluklar,ihanetlerün hesabınu valla bu millet ve Ülkücüler ,diğer vatanseverler bizden sorar.Herkes tetikte. Nerelere kaçarız? Süzde para gani de biz ne yaparuz?
Devletlü:
Kesün ve çekülün ...

CEVAT NAS