Filistin'de akan kan ve gözyaşı insanlık vicdanını kanattıkça kanatıyor.Çifte standart,ikiyüzlülük kabalık vahşet sınır tanımıyor. Filistin'de binlerce şehit verilmese şimdi Filistin diye bir yerin ancak tarihinden bahsederdik.Ödenen acı bedeller,çekilen insanlık dramı ve akıtılan şehit kanları aslında yeniden doğuştur,şereftir onurdur ve Allah'ın emri, kutlu gelecektir.

Küresel çetelerin orta doğudaki,Barzani,Talabani,Öcalan,IŞID gibi beşinci sınıf taşeronları ile bölgeye yol haritası çizmeye çalışan adrestir.Bunu anlayamayan veya gizleyen kafa yapısı ile Filistin katliamına tepki göstermek gerçeği ifade etmez.Bu bölgede akan kanın sorumlusu kendi makam ve mevkilerini şöhret servet ve saltanat peşinde koşan millet ve ümmet şuurundan yoksun İslam ülkelerinin yöneticileridir.

Filistin siyonizme direnmeseydi bugün Filistin kalır mıydı? Şehadet en büyük ilahi ve beşeri rütbedir.Öcalan isteklerine ,IŞID katliamına direnmek,İsrail taşeronu ve beslemesi ve taşeronu Barzaniye direnmek şehit olmaksa en büyük rütbedir.

Öcalan'ın barzaninin kanlı katillerini İsrail yetiştirmedi mi? Ermenistan,Rum kesimi, Yunanistan, AB ülkeleri bu kanlı katillere hamilik yapma dimi?Filistin ve Türkmeneli yarın bölgemizde akan kan ve göz yaşının işaret fişeğidir.

Bu katliam hala barış masallarını, Öcalan ninnilerini söylemeyi bırakmaya vesile olmuyorsa, bu milleti yarın nasıl aldattığınız ortaya çıktığı zaman, kaçacak delik bulamayacak, boynunuza takılan Yahudi cesaret ödülü de sizi kurtaramayacaktır.

İsrail dibine kadar Barzaninin yanında, Öcalan'ın yanında IŞID bir CİA ve MOSSAD tasarımıdır.Yoksa ''Allah'u Ekber'' diyerek Müslüman kafası kesen örgüt buna nasıl cesaret eder?Masum mazlumları öldüren canidir, tüm insanlığı öldürmüş sayılır.

Filistin'de Yahudiler için toprak isteyen teoder herzeli Abdulhamit huzurundan kovmuştur. Onun kemiklerini sızlatarak ''yeni Osmanlı'' edebiyatı ile teodare harzel'in mezarı başında saygı duruşu,İsrail uzantıları ile İsrail aleyhtarlığı çirkin bir ikiyüzlülük değil midir? Kürecik radar istasyonu bu ikiyüzlülük ve çifte standardın resmi değil midir?

BOP ile çizilen sınırlar büyük İsrail'in sınırları iken, küresel çetelere eş başkanlık siyonizme hizmet değil midir? Barzani,Öcalan,PKK,IŞID İsrail ABD ve AB tasarımı bölme yok etme uşaklık etme,piyon ve projeleri değil midir? Güney doğu ve Kuzey ırak emperyalist siyonistlerin İsrail adına cirit attığı ajan kaynayan bölge değil midir?

8 Ağustos pkk kongresi ve Türkiye’yi bekleyen tehlikeler! 8 Ağustos pkk kongresi ve Türkiye’yi bekleyen tehlikeler!

Barzaninin kadrosunu, PKK militanlarını,İsrail eğitmemiş midir? İsrail kurulan Kürdistan'ı hemen tanıyacağını açıklıyor,barzaninin diğer ağabey ve hamisi AKP değil midir? Bu ne çirkin iki yüzlülüktür.

Bu milleti daha nereye kadar kandıracaksınız.Türkiye İsrail'le ticaret patlaması yapıyor. İmtiyazlı evlatlar İsrail limanlarından taşımacılık yapıyor. Başbakanın boynuna Yahudi cesaret madalyası takılıyor. ''one minute'' şovları ile toplumun gazı alınarak utanç verici bir aldatılma seansları yaşıyoruz.

Filistin de direniş, Müslümanlık namusumuz, şehitler vermek ve var olmak kutlu mübarek bir diriliştir, kıyamdır, yeniden doğuştur. Zalimin zulmüne baş kaldırış, Bedrin aslanlarına Çanakkale ruhu ile eşlik etmektir.

Filistin ve Türkmeneli atan kalbimiz millet ve ümmet sınavıdır.''Körle yatan şaşı kalkar'' kanlı katillerle barış projeleri masalı,figüranlarla oyalanmak, İsrail tezgahı bölünme vuruşma ve bitmeyen fitne ateşidir.

Şehitler gelmese güneydoğu, Kerkük ve Filistin'e İsrail iklimi gelecektir.Bunu anlamayan, feraset, basiret, tarih, millet ve ümmet şuurundan yoksun olanların elinde, geleceğimiz sanal sahte barış değil kanlı bir gelecektir.

Washington üzerinden İsrail'in kuyruğuna takılan bir ülke idaresi ile ancak BOP eş başkanı olunur. Akan kanın ve gözyaşının sönen ocakların ancak seyircisi olunur.Bu tavırla lider ülke değil kuyruk ülke olunur.

Dünya lideri ifadelerini kargalar bile güler.Filistin ve Türkmeneli Türk milletinin ve ümmetin Müslümanlık vicdanı ve namusudur.Filistin de akan kan dökülen göz yaşı bu mübarek ayda yapılan vahşet, Güneydoğu için Irak için yarın kan ve göz yaşının işaret fişeğidir. Türkmenelini ve Filistin'i savunamayan, ne güney doğuyu nede ülkeyi savunabilir, bırakın bu barış masallarını Ezan ve bayrak ancak şehitlerle ebedi var olacaktır.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim