LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY

Fırat Üniversitesi’nde Öğrenci Konseyi seçimleri yapıldı. Seçimler sonucunda Öğrenci Konseyi Başkanlığı görevine Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Buğra Aydoğdu seçildi.
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Senato Salonu’nda yapılan seçimlere, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Alli, Genel Sekreter Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı ile fakülte, enstitü ve yüksekokul temsilcisi öğrenciler katıldı.
Fırat Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı seçimleri öncesinde öğrencilerle bir toplantı yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Alli ve Genel Sekreter Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı öğrencilerin sorunlarını dinleyip, görüş ve düşüncelerini aldı.
İki başkan adayının yarıştığı seçimlerde, 27 oydan 16’sını Buğra Aydoğdu, 10’nunu ise Mustafa Köse alırken, bir de boş oy kullanıldı.
Yapılan Öğrenci Konseyi seçimlerinde Başkanlığa Buğra Aydoğdu, Başkan Yardımcılığına Serhat Sarıoğlu seçilirken, Genel Sekreterlik görevine Ayşegül Akgül, Saymanlığa Mustafa Güler, Halkla İlişkiler Sorumluluğuna Yılmaz Yılmaz, Sağlık Spor ve Kültür Sorumluluğuna Taner Atsız ve Çalışma Grupları Sorumluluğu'na ise Mustafa Kazanç seçildi.
Seçimler sonrası Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fırat Üniversitesi Sosyal Merkez'de Öğrenci Konseyi’ne bir yemek verdi.

Editör: TE Bilisim