Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray, İspanya’da aldığı 3-0’lık mağlubiyetin rövanşında Real Madrid’i TT Arena’da konuk ediyor, Galatasaray Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray, Real Madrid’i 9 Nisan Salı günü saat 21.45’te TT Arena’da ağırlayacak ve bu müthiş maç Star TV’den canlı olarak yayınlanacak.

24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Galatasaray yine aynı skorla (3-0) kazanması durumunda maçı uzatmalara taşıyacak. Sarı kırmızılılar turu geçmek için ise TT Arena'da rakibine en az 4 fark atmak zorunda.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE DİĞER MAÇLAR

Barcelona – Paris Saint Germain

İlk maçta Barcelona, Paris deplasmanında iki kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamamış, son dakikaları büyük çekişmeye ve gollere sahne olan maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. İlk yarının sonunda sakatlanan Messi’nin ise bu maçta oynama ihtimali yüksek… Bir tarafta Xavi-İniesta-Messi üçlüsüyle Dünya futboluna son 10 yılda damga vuran Barcelona; diğer tarafta sezona İbrahimoviç ve Thiago Silva gibi müthiş transferle başlayan PSG… Bu zor maç Çarşamba günü 21.45’te başlayacak.

Juventus – Bayern Münih

Münih Alianz Arena’da rakibi Bayern Münih karşısında varlık gösteremeyerek sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrılan İtalya Şampiyonu Juventus, bu maçın rövanşında Delle Alpi’de rakibini ağırlayacak. Bayern Münih, golcüsü Müller ve kanat oyuncuları Ribery ile Robben’e güveniyor; Juventus ise 37 yaşındaki kalecisi Buffon’a güvense de en az 2 gol atmak zorunda… Bu zevkli mücadele Çarşamba günü 21.45’te başlayacak.

Borrussia Dortmund – Malaga

Deplasmanda oynadığı müthiş oyuna rağmen gol bulamayan Dortmund, 0-0’lık maçın rövanşında Malaga’yı ağırlıyor. Almanya Liginin son şampiyonu Dortmund, alt yapısından Dünya Futbolu’na kazandırdığı kadrosuna güveniyor; sezon başında Arap sermayesine satılan Malaga ise orta sahadaki yıldızı İsco’ya… Bu zevkli mücadele Salı günü 21.45’te başlayacak.

Editör: TE Bilisim