Gaziantep'te 3 bin 500 kişiye kalorifer yakma eğitimi verildi Gaziantep'te 3 bin 500 kişiye kalorifer yakma eğitimi verildi
Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Hasırcı, Gaziantep'i daha iyi yerlere getirmek doğrultusunda yeni projeleri hayata geçirmek istediklerini söyledi.

HÜRSİAD Başkanı İlker Hasırcı ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Ticaret Odası (GTO)'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Hasırcı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, yeni dönemde başarı diledi. Türkiye'de son dönemde sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşlarının etkileşim konusunda gelişim içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Aslan, konuşmasında örgütlü hareket etmenin önemine de işaret etti. Özellikle iş adamlarının örgütlü hareket etmelerinin büyük önem taşıdığını ve örgütlü hareketlerin sorunların çözümünde her zaman etkili olduğuna dile getiren GTO Başkanı Aslan, “Biz Gaziantep Ticaret Odası olarak, örgütlenmenin önemine inanıyoruz. Hangi alanda olursa olsun örgütlü hareket sorunların çözümünde etkin bir yoldur. Dolayısıyla toplum ne kadar örgütlenirse sorunların çözümü de çok daha kolaylaşır. Bu çerçevede, şehrimiz ve ülkemiz için birlikte yapılacak ne varsa biz sonuna kadar varız." dedi.

Başkanı İlker Hasırcı ise yeni yönetim olarak Gaziantep ve ülke gelişimi için çaba harcayacaklarını belirtti. Hasırcı, “Amacımız, şehrimizin gelişimi için yapılan çalışmalara destek olmak, taş üstüne taş koymaktır. Şehrimizi daha iyi yerlere getirmek doğrultusunda yeni projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Bunu yaparken de sizleri engin bilgi ve tecrübelerinden faydalanma arzusundayız. İnşallah birlikte yeni dönemde önemli çalışmalara imza atarız.” diye konuştu.


Editör: TE Bilisim