Gaziantep'ten gelen haber, kanları donduracak cinsten...

Daha önce Suriyeli Mültecilerin kampında, çocuklara tecavüz vakaları duyulmuşken, bu sefer iğrenç haber İslahiye-Gaziantep'ten geldi.

Birgün Gazetesinden Hüseyin Şimşek'in haberine göre, Antep’in İslahiye ilçesinde 9 aylık Suriyeli kız bebeği tecavüze uğradı.

Çalıştıkları tarlada bebeğini korumak için bir çadır kuran Suriyeli anne, bebeğini kontrol etmek için çadıra gittiğinde dehşet manzara ile karşılaştı.

9 aylık kız bebeğinin tecavüze uğradığını anlayan anne İslahiye Devlet Hastanesi’nde gitti. Acil serviste müdahale edilen bebeğe tecavüz edildiği tanısı konuldu.

Polis ve jandarma 9 aylık bebeğe tecavüz eden zanlının bulunması için çok yönlü soruşturma başlattı

Gaziantep Valiliği gelen tepkiler üzerine resmi web sitesinden bir açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

'Terbiye sistemini psikiyatr ve psikologlar bozdu' 'Terbiye sistemini psikiyatr ve psikologlar bozdu'

BASIN AÇIKLAMASI (2016-154)

19 Ağustos 2016 Cuma

19.08.2016 tarihinde İslahiye ilçemizin Çerçili mahallesinde Suriye vatandaşı bir ailenin aynı çiftlikte çoban olarak çalışan (S.D) adlı şahsa kısa süreliğine emanet ettikleri kız çocuğunun cinsel istismara uğradığını fark etmeleri neticesinde, olay İlçe Jandarma Komutanlığımıza intikal ettirilmiştir.
Alınan ihbarı değerlendiren güvenlik güçlerimiz tarafından gerçekleştirilen yoğun bir çalışma neticesinde, şüpheli (S.D) adlı şahıs yakalanmış olup, adli tahkikat devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 19.08.2016 - Saat 23.15

Bir bebeğe tecavüz edecek kadar soysuzlaşacak insanlar için mevcut cezalar caydırıcı olmamaktadır.

Haberalp olarak iktidar ve muhalefet partilerine çocuk tecavüzleriyle ilgili, kamuoyunun vicdanını rahatlatacak tedbirler alınması için bir kez daha çağrıda bulunuyoruz.

(Haberalp)


Editör: TE Bilisim