Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve parti yöneticilerinden oluşan bir heyet, ‘Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Külliyesi’nin temelini atmak için 19 Aralık Çarşamba günü Gazze’ye gidecek. Heyette yer alan BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, bir dizi temasların gerçekleştirileceği ziyarette, merhum genel başkan Yazıcıoğlu adını taşıyan külliyenin de temelinin atılacağını kaydetti.

        Ekrem Alfatlı, yaptığı açıklamada, 'İsrail’in her fırsatta katliama maruz bıraktığı, insanlık onuru ve şerefini ayaklar altına aldığı' Gazze’ye önemli bir ziyaret gerçekleştireceklerini belirtti.

        Alfatlı, “Tüm dünyanın bu katliamları seyrettiği beldelere, 'Müminler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücut gibidirler. Vücudun herhangi bir azası rahatsız olursa, diğer azaları da bu yüzden ateşlenir ve uykusuz kalır' şeklindeki Hadis-i Şerifi fiili olarak yaşamak ve İ’layı Kelimetullah için Nizâm-ı Âlem davamızın da bir gereği olarak Gazze’ye gidiyoruz. Gazze’ye, bu yapılan katliamlara ve insanlık dışı uygulamalara karşı olduğumuzu, İsrail’in zulmünü ve katliamlarını yerinde kınamak için gidiyoruz. Oradaki Müslüman kardeşlerimizin şu anda en önemli ihtiyaçlarından biri olan ilaç ihtiyaçlarını karşılamak ve hem maddi, hem de manevi Türkiye’den getirdiğimiz yardımları da ihtiyaç sahiplerine dağıtmak istiyoruz.” dedi.

        Ekrem Alfatlı, ziyaret sırasında 3 katlı olarak planlanan ‘Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Külliyesi’nin temelini de atacaklarını kaydetti.
Editör: TE Bilisim