Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un ara transfer döneminde renklerine bağladığı ve resmi imzayı attırdığı Emre Can Coşkun ve Vedat Bora başarı sözü verdiler.

Giresunspor’un prensipte anlaşmaya vardığı Emre Can Coşkun ve Vedat Bora resmi mukaveleyi imzaladı. Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, As Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Özkul ve Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu ile bir araya gelen genç futbolcular kısa süreli görüşmenin ardından kendilerini sezon sonuna kadar Giresunsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor'un Galatasaray'dan transfer ettiği Emre Can, transferde çok iyi bir karar verdiğini belirterek, "Giresunspor’a geldiğim için mutluyum. Takımımın başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Giresunspor çok ateşleyici bir taraftara sahip. İnşallah güzel bir sezon geçiririz. Giresunspor'u sevenleri mutlu eder, sezon sonunda da hedeflediğimiz yerde oluruz." dedi.

Giresunspor'un ara transfer döneminde renklerine bağladığı bir diğer oyuncu olan Vedat Bora ise, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

Genç Millî Takım'ın da futbolcusu olan, orta saha ve sağ bek mevkisinde görev yapan Vedat Bora, Torku Konyaspor'da forma giyiyordu. 27 Ocak 1995 Gebze doğumlu olan Vedat Bora, Giresunspor'daki hedefiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada ise "Tek istediğim başarılı bir sezon geçirmek. Bunun için çok çalışacağım. Takımdaki arkadaşlarımız ve taraftarımızın da desteği ile Giresunspor'u hedeflerine ulaştıracağız." İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim