EĞİTİM alanındaki hizmet ve yatırımlarını sürdüren bölgenin tanınan ve sevilen işadamlarından eğitimci Sabri Şenel’in Yönetim Kurulu Başkanlığındaki Göksu Sürücü Kursu’nun 4’üncü şubesi Üsküdar Ferah mahallesi Bosna Bulvarı’nda hizmete açıldı. Kursun açılış kurdelesini kesen Ümraniye Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil hayırlı olsun temennisinde bulundu.

ÖZDİL: “BU TÜR YENİ AÇILIŞLAR BİZİ HEYECANLANDIRIYOR”

Özdil, Esnaf Odası olarak istihdam sağlayan bu tür işletmeleri desteklediklerini ifade ederek “Burada yeni bir ekmek kapısı açıldı. Sayın Şenel’in Ümraniye için çalışmalarını biliyoruz, gayretlerini biliyoruz.  Burada yeni bir iş alanı açarak en az 4 ailenin geçimini sağlamış olacak. Daha da fazla insanlar çalışacaktır. Bu tür yeni açılışlar esnaf odası olarak bize de ayrı bir heyecan veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu şubelerin devamı gelir. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın” diye konuştu.

ŞENEL: “4’ÜNCÜ ŞUBEMİZİ ÜSKÜDAR’DA AÇMANIN GURUR VE ONURUNU YAŞIYORUZ”

Sabri Şenel ise katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şenel,  “29 yıllık tecrübemizle Ümraniye’ye hizmet ediyor olmanın verdiği sevinçle bu kez sınırlarımızı aşarak 4’üncü şubemizi Üsküdar Ferah’ta açmanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. Burası sadece ticari amaçlı açılan bir iş yeri olmayıp, eğitim açısından insanlara yararlı olabilecek bir iş kurumu olacaktır. İstanbul artık daha çok eğitimli sürücüler yetiştirebilecektir. Güleryüzlü hizmet anlayışımız, eğitim kalitemizle ve bu kalitemizi gittiğimiz yerlere taşıyarak yolumuza devam edeceğiz.”

ŞENEL’DEN , 5. ŞUBE MÜJDESİ!

Ferah mahallesindeki şubenin ardından Göksu‘nun önümüzdeki günlerde 5’inci şubesini Sancaktepe’de açacakları müjdesini veren ŞenelKaliteli eğitimimizle tüm sürücü adaylarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız” diye konuştu.

Açılışa ayrıca İstanbul Gümüşhane Dernekler Fedarasyonu (GÜDEF) Başkanı Tahsin Söğüt, Üsküdar Malatyalılar Dernek Başkanı Rıfat Çeker, 2014 Yerel Seçimlerinde MHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Habib Suiçmez, Namık Kemal mahalle muhtarı Halil Dalçık ve çok sayıda esnaf ve iş adamı katıldı.

Bünyesinde onlarca kişiye iş imkanı sağlayan, Anadolu yakasında bilgi, birikimi ve tecrübesi ile 29 yılı geride bırakan ve sürücü kursu sektöründe marka haline gelen Göksu Sürücü Kursu, Ferah mahallesi  Bosna Bulvarı Şehit Yüksel Batır sokak no 27’de yeni binası ve fiziki yapısıyla sürücü adaylarına hizmet verecek.

Adres:  Ferah Mahallesi Bosna Bulvarı Şehit Yüksel Batır sokak no 27 (MOPAŞ karşısı-Pizza Bulls Üstü)

İrtibat Tel: (0216) 412 93 53 – WhatsApp/Cep: 0553 859 74 61

Türk insanına anlatılmayan gerçekler! Türk insanına anlatılmayan gerçekler!






Editör: TE Bilisim