Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, "Gönüllülük insanları mutluluğa ulaştıran, geçmiş, bugün ve gelecek arasında hayatın devamını sağlayan, çok güçlü ve önemli bir hizmet anlayışıdır." dedi.

Toplumda gönüllük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen 'Gönül Elçileri' projesi Adıyaman'da da hayat bulacak. Projeye ilişkin ilk toplantı Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş başkanlığında gerçekleştirildi. Beyhan Demirtaş, "Gönüllülük insanları mutluluğa ulaştıran, geçmiş, bugün ve gelecek arasında hayatın devamını sağlayan, çok güçlü ve önemli bir hizmet anlayışıdır. Bugün, bizler de burada geçmişi ve bugünü birleştirerek geleceğimizi inşa etmek için toplanmış bulunuyoruz." dedi.

Vali Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, TOGEM Koordinatörü Sümeyye Şafak, kamu kurum ve kuruluş amirlerinin eşleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Editör: TE Bilisim