Gümüşhane ArzularKabaköy Belediyesi örnek bir uygulamaya daha imza atıyor. Belde de ülkenin tarım ve hayvancılıkta yaptığı hamleye belediye başkanı sayın Çetin Rıza Tanış beldesinden destek sözü verdi.

Geçen yıl beldede kurulan Hayvancılık Kooperatifi’ne başından beri desteğini esirgemeyen ve aynı zamanda kooperatif üyesi olan belediye başkanı Tanış, güzden yüz dönüm civarında sürülen tarlaya mazot desteğini baharda sürdürdü.

Tarım İl Müdürlüğü’nün verdiği tohum desteği ihtiyaca tam cevap vermeyince belediye imkanlarını seferber ederek 200 dönüm tohum ekilmesi için mazot ve tohum desteği verdi.

Bu davranışla ve icraatları ile gönüllere taht kuran belediye başkanı Tanış, belde sakinlerinden büyük takdir gördü.

Biz de Haberalp olarak bu örnek uygulamaları sizlere duyurmaya, takip etmeye devam edeceğiz.

Evet en önemli önceliğimiz ülke olarak üretimdir. Bu bir başlangıç ve öncelikle tarım ve hayvancılıktır. Zira bu çarpan etkisi ile başka alanlara yayılacak müthiş bir ekonomik ivmeye sosyolojik desteğe dönüşecektir. Kendi kendine yeten bir ülke, il, belde ve köylerimiz hedefimiz olmalıdır. Önceliğini hayvancılığa veren belediye başkanı sayın Çetin Rıza Tanış ve emeği geçen, katkı yapan herkese yürekten teşekkürü borç biliriz.

Zümrüt, Harşit, Kelkit ve Çoruh vadisinde ve tüm vadi ve ovalarda umutlar yeniden yeşerecek bunun heyecanını duyuyoruz.

Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

Kaynak: haberalp.com

Editör: Kerim Öztürk