Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
 İki önemli vasfımız varlık sebeplerimiz Müslümanlık ve Türklüğümüz iki cihan için çok ciddi sınav veriyor. Müslümanlığımızın simge ismi Abdulhamit ve saraya Şeriat ahkamını hatırlatan Ahmet Ziyaüüddin Gümüşhanevi'nin Gümüşhaneli hemşehrileri bakalım hırsızlığın yolsuzluğun içki kumar fuhuş faiz gelirlerinin tavan yaptığı bu dönemde bakalım onun gibi kitabın ortasından konuşabilecekler mi? Bir diğer şahsiyet Türk milletinin milli varlığının gözde ismi Türk milletinin efsane ismi Nihal Atsız'da Gümüşhane'de doğmuştur.

Türk milletinin ismi devletinden silinirken AKP seçim beyannamesinde Türk isminin Anayasadan silinme sözü verip bunun silinmemesi için koalisyon şartı olarak ortaya süren MHP genel başkanı Devlet Bahçeli siyasi lince tabi tutulurken Harşitin hırçın çocuğu gururumuz Nihal Atsızın hemşehrileri bakalım AKP ye nasıl ceza vereceklerdir? PKK nın Kurucularından biri olan Kemal Pir Gümüşhane doğumludur. PKK ona vefa adına akrabası olan Ziya Piri HDP Diyarbakır milletvekili yapmıştır. Mübarek dinimizin karşılıksız hizmetkarı olan hemşehrilerimiz bu gayri İslami düzene patlama yapan AKP ye bakalım nasıl bir siyasi fatura kesecekler? Ahmet Ziyaüddin ve Nihal Atsıza ne kadar layık olacaklardır?

İşte Gümüşhane ve ülkenin geleceğini bu davranışlar belirleyecektir.Yine hemşehrimiz ideolojik paratonerimiz bir kaza sonucu aramızdan erken ayrılan Ülkü ocakları eski genel başkanı Ali Metin Tokdemir ve işte o kutlu yolun yolcuları ile mahşerde buluşacağız herkes tarihi sınavdadır. Bakalım kim kazanacaktır? Güce teslim olup siyasi rüşvete kanıp boyun bükenler mi elif gibi dik duranlar mı?

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim