Hem kalitesiz hem daha pahalıyız! Ürün içerikleri sağlığımızı da etkiliyor Hem kalitesiz hem daha pahalıyız! Ürün içerikleri sağlığımızı da etkiliyor
 Gümüşhane'nin çok sevilen simalarından, uzun yıllar il başkanlığı yapmış halen MHP Gümüşhane il genel meclisi üyesi Mustafa Adil Gürses kardeş acısı ile sarsıldı.
Kendisi yine Gümüşhane'nin sevilen esnafı olan kardeşi Adem Gürses, yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak genç yaşta hakka yürüdü.
Cenazeye yediden yetmişe tüm Ülkücüler, Kent sakinleri ve köylerden-ilçelerden binlerce seveniyle tanıdık eş dost katıldı.
Bu acılı günde MHP eski il başkanı Mustafa Adil Gürses'i yalnız bırakmayan MHP İstanbul il başkanı yardımcısı Osman Demir ve Hikmet Karaman cenaze namazına istirak ettiler.
Bu acılı gün ve yaşanan kardeş acısı adeta katılanlar açısından empati ile dalan gözler, yaşanan şehit cenazeleri ile birlikte Mevlaya millet ve ümmet geleceği için kalkan eller ve yürekten edilen dualarla Adem Gürses kardeşimiz son yolculuğuna uğurlandı.
Tüm şehitlerimiz ve geçmişlerimizin ruhlarına el FATİHA!


"SIRTIMI DAYADIĞIM DAĞ KAYDI. ADEM BABA UÇMAĞA VARDI GİTTiĞİN YER CENNET OLSUN GARDAŞIMMM"

Bu cümleler Mustafa Başkanın yüreğinden diline düşen cümleler olarak gönüllede yankılandı.

Allah hiç kimseyi evlat ve kardeş acısı ile sınamasın!



(Haberalp)



Editör: TE Bilisim