ABD/İsrail-İran savaşı ve Türkiye ABD/İsrail-İran savaşı ve Türkiye
Bahçelievler'de 31 yaşındaki Ö.K.'yı bıçaklayarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 38 yaşındaki R.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli R.S.'nin, ifadesinde ölen Ö.K.'nın, kendisine 100 lira borcu olduğunu, ayrıca uyuşturucuya başlamasına sebep olduğunu söylediği öğrenildi.

Bahçelievler'de 24 Şubat 2015 tarihinde Ö.K. isimli erkek şahsın bıçakla yaralanması ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi olayı ile ilgili olarak başlatılan soruşturma R.S. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Emniyet açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen soruşturma kapsamında ölen Ö.K.'nın, son olarak 38 yaşındaki R.S. ile görüldüğü belirlendi. Bu tespitin üzerine şüpheli şahıs Bahçelievler İlçesi Merkez Mahallesi’nde bulunan ikametinin önünde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli R.S.'nin, yapılan sorgusunda maktulün kendisine 100 TL borcu olduğunu, ayrıca kendisini uyuşturucuya alıştırdığı için tartıştıklarını, bu sebeple suçu işlediğini söylediği öğrenildi.

Uyuşturucu ve yaralama suçlarından çok sayıda emniyet kaydı bulunduğu belirtilen R.S., emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'nde çıkarıldı. Nöbetçi savcıya ifade veren R.S., nöbetçi mahkeme tarafından 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi."

Editör: TE Bilisim