Akademiler Türklere kapatıldı bunun başka açıklaması yok! Akademiler Türklere kapatıldı bunun başka açıklaması yok!
Kars'ın Sarıkamış ilçesi Belencik köyünde yaşayan 75 yıllık evli çiftin duası 'evlat acısı görmemek'. En büyüğü 74, en küçüğü 40 olmak üzere 12 çocuk sahibi olan Hüseyin (101) - Gülizar Bulut (88) çiftinin, 12 evladından 160 torunu bulunuyor.

Belencik köyünü ziyaret eden Sarıkamış Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Hüseyin - Gülizar Bulut çiftini de evinde ziyaret etti. Çiftin ellerini öpen Ermiş, isteklerini öğrenen Kaymakam Ermiş, taleplerinin yerine getirileceği müjdesini verdi. En büyüğü 74 ve en küçüğü 40 olmak üzere 5'i kız olmak üzere toplam 12 çocuk ve 160 torun sahibi olduğunu anlatan Hüseyin Bulut, torunu Ömer Bulut'un evinde kaldığını belirterek, "Asıl yaşım 110 ama kimlikte 101 yazıyor. Zaten 100'den sonra yaşımı saymamaya başladım. Hayat çok kısa. Çok yaşamak iyi değil. Ne kadar çok yaşarsan o kadar çok acı olaya tanıklık ediyorsun. Bu acıların en büyüğü ise evlat acısı. Çok şükür bu acıyı görmedim. Allah umarım göstermez ve onlardan önce benim canımı alır. Torunumun torunlarını gördüm. Evimize kadar gelmeniz beni çok mutlu etti. Allah işinde güç ve kuvvet versin." diye konuştu.
Bulut çifti ile hatıra fotoğraf çektiren Kaymakam Ermiş, 95 yaşında olmasına rağmen 50 yaşında göründüğünü söylediği Gülizar ninenin boynuna sarılarak "Ben de sizin bir evladınız sayılırım. Ne isteğiniz olursa bir telefon açın." dedi.

Editör: TE Bilisim