Akademiler Türklere kapatıldı bunun başka açıklaması yok! Akademiler Türklere kapatıldı bunun başka açıklaması yok!
İzmir’de 12 gündür haber alınamayan 18 yaşındaki kayıp kız, Karabağlar ilçesinde bir arkadaşının evinde polis ekiplerince bulundu.

Konak ilçesi Basmane semtinde kardeşi Bayram Özdemir(17) ve babası Aytekin Özdemir(43) ile yaşayan 18 yaşındaki Sıdıka Özdemir'den, 20 Haziran Cumartesi günü evden çıkmasının ardından bir daha haber alınamadı. Kızının hayatından endişe eden baba Aytekin Özdemir, durumu polise haber verdi ve kızını aramaya başladı. Ancak kızından bir haber alamadı. Acılı baba Aytekin Özdemir kızının sonunun Mersin’de hunharca öldürülen Özgecan Aslan gibi olmaması için yetkililerden yardım istemişti.

Baba Özdemir kızının bulunmasını isteyerek üzerine benzin döküp kendini yakmak istemiş ancak polis ekipleri son anda engellemişti. Çalışmalarını yoğunlaştıran polis, Sıdıka Özdemir'in Karabağlar ilçesinde bir arkadaşının evinde olduğunu öğrendi. Polis baskın yaptığı evde Sıdıka Özdemir’i buldu. Emniyete götürülen Sıdıka Özdemir, işlemlerinin ardından ailesine telim edileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim