MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Türk Silahlı Kuvvetlerinin sözde direniş ve öz yönetim hayalleri ile Nusaybin'de yuvalanan terör örgütü mensuplarına yönelik süpürme operasyonu son hızla devam ediyor.

Askerin sivil halka zarar vermeden titizlikle sürdürdüğü operasyonlarda bu güne kadar 437 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilirken, 25 terörist kendi isteği ile teslim oldu. İlçenin çeşitli yerlerine yerleştirilen 401 barikat kaldırılırken, 37 hendek kapatılarak 1027 adet el yapımı bomba da imha edildi. Operasyonlarda 113 adet çeşitli cins ve çapta silah, bu silahlara ait 4463 adet mühimmat, 19 telsiz ve el yapımı patlayıcıların yanında 650 kg patlayıcı maddeye de el konuldu.

SON 130 KİŞİ TERÖRİST İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR

Askeri kaynaklar Nusaybin'de süpürme operasyonunun aralıksız devam edeceğini ifade ederken ilçede halen kırsaldan gelmiş 125-130 teröristin bulunduğu bu terörist gurubun içinde 25-30 kadar da kadın terörist olduğu gelen bilgiler arasındaCihan

Editör: TE Bilisim