Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Üsküdar'da evin penceresinden dışarıya bakan 2 yaşındaki bir çocuk, aşağıya düştü. Binanın 3.katından kaldırıma düşen çocuk ağır yaralandı. Çocuğun düşme anı bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay saat 10.00 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi, Libadiye Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre Avukat İbrahim Acer'in 2 yaşındaki oğlu Egemen, evde bakıcısıyla oyun oynuyordu. Evin hava almasını isteyen bakıcı camı açtıktan sonra mutfağa gitti. Bu sırada cama çıkan 2 yaşındaki Egemen Acer dengesini kaybederek düştü.

Yoldan geçen bir kadının önüne yüzüstü düşen çocuk, hemen hastaneye götürüldü. Yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen 2 yaşındaki Egemen, yoğun bakıma alındı. Egemen'in durumun ciddi olduğu belirtildi.

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ
2 yaşındaki Egemen Acer'in camdan kaldırıma düşmesi güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Egemen'in büyük bir hızla kaldırıma çarpması net bir şekilde görülüyor.

YOLDAN GEÇEN KADININ ÖNÜNE DÜŞTÜ
Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde kaldırım üzerinde yürüyen bir kadının önüne bir çocuk düşüyor. Yüzüstü düşen çocuğu gören kadın kısa süreli şok yaşadıktan sonra bağırmaya başlıyor. Daha sonra çocuğu kaldıran kadının yardımına çevredeki diğer vatandaşlar da koşuyor.Cihan

Editör: TE Bilisim