Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Bursa’nın İnegöl ilçesinde 1990’lı yıllardan beri hizmet veren ve zamanla deforme olan Mesudiye Altgeçidi bakıma alındı. Çalışmalar kapsamında çeşitli onarım işlemleri de yapılan altgeçitte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların tamamlanması ile birlikte altgeçidin daha sağlıklı bir halde hizmet vereceğini söyledi.

    Hem kentin siluetini değiştirecek fiziki projeleri; hem de halkın kişisel gelişimini ve refah seviyesini yükseltecek sosyal içerikli projeleri hayata geçiren İnegöl Belediyesi, bir taraftan modern şehirciliğin gereklerini yerine getirirken bir taraftan da kentteki açmazların, sorunların üzerine gidiyor ve çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

    Belediye Başkanı Alinur Aktaş, alt geçidin dönemin Belediye Başkanı Cemal Arık tarafından yapıldığını kaydederek kendisine teşekkür etti. Belediye olarak alt geçidi yıkıp daha modern ve daha güzelini yapmak istediklerini ancak alanın karayollarına bağlı olduğu için bunun pek mümkün olmayacağını söyleyen Aktaş, “Biz de belediye olarak burasının sıkıntılarını minimize edecek; şehrimize daha da yakışacak bir düzenlemeyi uygulamaya aldık.” dedi.

Editör: TE Bilisim