Devletin zirvesi programlarını çocuklara ayırırken TBMM Genel Kurulu özel gündemle toplanacak.

TBMM Meclis Başkanı Cemil Çiçek, TBMM'nin açılışının 93. yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret ederek, Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunacak.

TBMM Genel Kurulu Cemil Çiçek'in başkanlığında özel gündemle toplanacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katılacağı oturumda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, konuşma yapacak.

Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan, Meclis Başkanı Çiçek'in ev sahipliğinde, TBMM Tören Salonu'nda yapılacak resmi kabule katılacak.

Kutlamalar kapsamında Anadolu Ajansı'nın Genelkurmay Başkanlığı ile hazırladığı ''Ocak-Mehmetçiğin Dünyası'' fotoğraf sergisinin açılışını, Anıtkabir'de, TBMM Başkanı Çiçek ve Milli Savunma İsmet Yılmaz yapacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve bazı illerden gelen öğrencileri Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile beraberindeki öğrenci ve öğretmen heyeti ile ''Arap Baharının Çocukları/Barış Ekmeği Festivali''ne katılan heyeti ayrı ayrı kabul edecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Merkez Bina'da çocukları kabul edecek.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İhsan Şerif Ortaokulunu ziyaret edecek, AB projeleri çerçevesinde Türk ve yabancı öğrencilerle bir araya gelecek.

Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören

Milli Eğitim Bakanı Avcı, Anıtkabir'e çelenk koyacak, makamında öğrencileri kabul edecek.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Iğdır'dan gelen çocukları kabul edecek. 

STADYUM KUTLAMASI YOK

Milli Bayram Kutlama Yönetmeliği uyarınca, bu yıl ilk kez stadyumda gösteri, protokol konuşması da yapılmayacak. Bunun yerine mesaj yayınlayacak.Ankara'da bayram kutlamaları bugün gösteri merkezi Arena'da ve Gençlik Parkı'nda yapılacak.

Google'dan '23 Nisan' Doodle'ı

Google, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutmadı. Google 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hazırladığı özel doodle logosu ile kutladı

Editör: TE Bilisim