Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde son yıllardaki çalışmalarıyla sokak hayvanlarının rehabilitasyonu konusunda örnek çalışmalara imza atan Karadeniz Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, çeşitli sebeplerden dolayı yaralanan vahşi hayvanların iyileştirilmesinde de önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

    Vatandaşların, bir süre önce Karadeniz Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine tespit edilen 3 yaralı doğan, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Belediye Veteriner Hekimi Erdal Terzi tarafından yapılan muayene ve tedavilerinin ardından kanatlı hayvan bakma kafesine alınan doğanların, avcılar tarafından yaralandığı tespit edildi.

    Bakım ve pansumanları yapılan doğanlardan ikisi, iyileşmelerinin ardından doğal ortama geri bırakıldı. Yaralı diğer doğanın da tedavi ve bakımının devam ettiği bildirildi.

Editör: TE Bilisim