Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”
      30 AĞUSTOS; Dayatılan SEVR  ihanetinin, tarihin çöplüğüne atılmasıdır!...Büyük Türk MİLLETİ’nin  düşmanlarına haddini bildirdiği, ANADOLU’nun  ilelebet TÜRK YURDU  olarak belgelendiği ve belleklere yerleştirildiği tarihtir!.... 
      30 AĞUSTOS ; TÜRK’süz  millet, MİLLETSİZ  vatan, VATANSIZ  insan planlayanların def edildiği, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin  CEMRE  gibi YÜREKLERE  düştüğü, bir DİRİLİŞİN  müjdesi olan tarihidir. 
      30 AĞUSTOS ; VATAN  için, MİLLET  için, ŞANLI BAYRAK   için; CANDAN- YARDAN ve SER’den, vazgeçmeye hazır ve kararlı Türk Milleti’nin Zafer tarihidir. BATTI  sanılan, SÖNDÜ  sanılan İstiklal güneşinin VATAN semalarında tekrardan doğmasının ve yeniden parlamasının tarihidir. 
      30 AĞUSTOS; Türk Milleti’nin TEK YÜREK  olup devleştiği, “imanın” İSTİLAYI  silip süpürdüğü, DEMİR’in  “İMAN ” karşısında ÇARESİZ  kaldığı , ZALİMLERİN  ve HAİNLERİN  Türk Milleti’nin inanç ve iradesi karşısında DİZ  çöktüğü, TEL TEL dağıldığı tarihtir.  
       Türk Milleti için ZAFER ; TESADÜFLERİN ESERİ  değil, bizzat KUTLU VARLIĞI  ile ÖZDEŞLEŞEN MUHTEŞEM  ve KALICI sonucun ADIDIR , ŞANIDIR !.... 
       Bu duygu ve düşüncelerle Başkomutan Mustafa KEMAL ATATÜRK’e , Milli MÜCADELE de DESTAN  yazan KAHRAMAN ŞEHİT  ve GAZİLERİMİZE  ve onların KAHRAMAN NESLİNE   Allah’tan RAHMET ; geride kalan nesli olan TÜRK MİLLETİ’ne  sağlık ve afiyetler diliyorum.
Ruhları ŞAD  olsun.

Editör: TE Bilisim