Aselsan gerçeğinin bilinmeyen kahramanları! Aselsan gerçeğinin bilinmeyen kahramanları!
Yeni güne,                      30.08.2018
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adı ile..
Türk kavmi farklı tarihlerde farklı dünya liderleri çıkarmış,ona mutlak biatı ile de zaferleri kolaylaştırmıştır. Malazgirt fatihi Alparslan ve Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk farklı zamanların ancak aynı Ruhun tezahürüdür. Hatta Atatürk Yeni Türkiye Cumhuriyetini kurduğunda Bayrağımız olarak Bozkurt sembolünü çok arzu etmiş, Dünya türklerini kucaklayan bir değer olsun arzulamıştı, ancak son anda İslamın sembolü Hilali, İslamı yücelten ve büyüten,Yıldız Şuhedayı ve Vatan topraklarını sulamış Al kanını Bayrağa taşımak suretiyle yüreği ferahlamıştı. O biliyordu ki Türk Bozkurttur, başka değerlerde yaşatır, asla yere düşürmez, Vasiyet etmiştir zaten, Bozkurtlar birleşecek Turan-Türk birliği er geç kurulacaktır.

Binlerce yıllık kültürü, birikimi, devleti ve devlet geleneği olan bu kutlu kavim, o binlerce yıllık sayfaları devirirken elbet başarılı başbuğlar görmüş, baş eğmiştir. Yüzlerce dünya liderini kendi bünyesinden Han, Kağan, Başbuğ, Başbakan, Başkan etmiştir, edecektirde. Amma ne varki hep birini diğeriyle kıyaslamış, eksik yan aramıştır. Her biri diğerinden üstün meziyetlerde, farklı zaman ve coğrafyanın, farklı şeytani plan ve düşmanların olduğunu ise hep gözardı etmiştir, çünki o sadece düşman düşmandır biz en güçlü olmak zorundayız düşüncesindedir, derine inmez, boyun eğmez, acıya katlanır, onurundan taviz vermez, sinsi planlar bilmez, merlik özüdür, kanun sözüdür. kahpeliğe ise malesef can dayanmamaktadır. genetiğimizin en büyük handikapı da işte bu bizas oyunları dediğimiz alçak tuzaklardır. Bu tuzaklar günümüzde iç uşaklar, dış yavşaklar, çakma cemaatlar, sahte demokratlar, terör, bombalamalar, gibi kalleşce kazılan üstü örtülü derin çukurlardır ve daha niceleri....

Bakıyorum Ağustos ayı kimi zafer ayımız diyor, haklıdır, kimi Malazgirt zaferini öne çıkarıyor haklıdır, kimi ise hepsini yok sayıp sadece Büyük taarruzu öne çıkarıyor, oda haklıdır ancak bir yanlış vardır beyler, zaferlerin tamamı Türk başbuğlarına ve devletlerine aittir, zaman farkı vardır, lider farkı vardır ancak ruh aynı ruhtur, kan aynı kandır,ayrım yapmak alçaklık, hainlik, dönemlerin şehitlerine saygısızlıktır. Zira kanı benden olup kendini Türk tarihinin geçmişiyle ilişkili görmek istemeyenlere bir çift sözüm var, Anadolu çok saldırı, işgal, savaş görmüştür, çok kültür, medeniyet ve ırka mekan olmuştur, kalıntılarıda vardır, Kan çekmiyor düşünemiyor olabilirsin ancak üzerinde yaşadığın vatan, o vatanı vatan yapan Türk kavmini hafife alma, ya sahibi ol müdafa et, yada misafirliğini bil, merhametimiz acizlikten değil, defalarca dünyayı yönetmiş olma alışkanlığımızın gereği hoşgörümüzdendir.

Aylardan Ağustostur, tarihi büyük olan ulusun hemen hemen her güne dair bir zaferi vardır aslında, her savaş kahramanlıklarla doludur, birkaç örnek vereyim ki zaferi iki olaydan ibaret sanmayın, başbuğları kıyaslamaya kalkmayın, nifak tohumu saçmayın;

26 Ağustos 1071 Malazgirt Meydan Muharebesi,
9 Ağustos 1389 1. Kosova Savaşı,
11 Ağustos 1473 Otlukbeli Meydan Muharebesi,
23 Ağustos 1514 Çaldıran Meydan Muharebesi,
24 Ağustos 1516 Mercidabık Savaşı,
29 Ağustos 1526 Mohaç Meydan Muharebesi,
5 Ağustos 1716 Petrovaradin Muharebesi,
6 – 10 Ağustos 1915 Conk Bayırı muharebesi.
7--21 Ağustos Anafartalar Savaşı
23 Ağustos-- 12 Eylül 1921 Sakarya Savaşları.
26 Ağustos 1922 Büyük Taarruz
30 Ağustos 1922  Başkumandanlık Meydan Muharebesi,
20 Temmuz 15 Ağustos Kıbrıs Barış Harekatı...
30 Ağustos Zaferi Olmasaydı, SEVR gerçekleşmiş Olacaktı!
Böylece, Ne şerefimiz kalacaktı ne kutsallarımız!
Her Şeyin Bittiği ZAN edildiği Bir Anda 7 Düvelin dize geldiği gündür 30 Ağustos!

Tek bir bağımsız islam ülkesi kalmamışken, Otuzdan fazla islam ülkesinin doğmasına vesile olan Bir Diriliştir 30 Ağustos!
Bu Şeref ve Haysiyetimizin sembolü BAYRAMLARIMIZI önemsizleştirmeye çalışanlar SEVR'cilerin hizmetçileridir!

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
Hayırlı SABAHLAR..
GÜNAYDIN..

(Alıntı)



Editör: TE Bilisim