Siyasal ve düşünsel bir hesaplaşma! Siyasal ve düşünsel bir hesaplaşma!
İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 32 ayrı suçtan aranan dolandırıcıyı İstanbul'da yurt dışına kaçmak üzere yakaladı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, özellikle turizm acentaları, ticari taksiler ve servis araçlarının şoförleri ile yolcularının ulaşımları konusunda anlaşıldıktan sonra şahısların kredi kartlarını ve şifrelerini alarak kendisine gelen havaleyi çekmek bahanesi ile limitleri oranında nakit çekimi yaparak dolandırıcılık olaylarının gerçekleşmesi üzerine harekete geçti.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan araştırmalar neticesinde, dolandırıcılık olaylarını 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 32 ayrı suçtan aranması olan B.C.K.(43) isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi. Geçen pazartesi günü İstanbul'da düzenlenen operasyonla, B.C.K. yurt dışına çıkış yapacağı esnada yakalandı. Ayrıca, B.C.K. isimli şahsın 2015 ve 2016 yıllarında 8 ayrı şahsı toplam 71 bin TL dolandırdığı belirlendi. B.C.K. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Editör: TE Bilisim