Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Antalya'da ailesiyle birlikte sel sularına kapılarak kaybolan 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye'yi arama çalışmaları yeniden başlatıldı. Arama sırasında sel sularına kapılan aracın bulunduğu yerden 100 metre ileride küçük kıza ait oyuncaklar bulundu.

Dün Antalya'daki şiddetli yağış sebebiyle Reyhaniye ailesi Sarısu Deresi'nde otomobilleriyle sele kapılmış, otomobildeki anne Filiz ile baba Sinan ve diğer çocukları Atlas kurtulmuş, 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye ise Sarısu Deresi'nde kaybolmuştu. Sel sularında sürüklenen 07 DBE 73 plakalı otomobil de kaybolduğu yerden 150 metre uzakta, bölgede arama yapan bir kepçe operatörü tarafından bulunmuştu.

Dün havanın kararması sebebiyle ara verilen arama çalışmalarına yeniden başlandı. İtfaiye, Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar ve polis ekipleri, Sarısu Deresi içinde, arabanın bulunduğu yerden deniz yönüne doğru aramalarını sürdürüyor. Ailenin akrabaları da dere kenarlarında arama yaparak ekiplere destek veriyor. Arama sırasında sel sularına kapılan aracın bulunduğu yerden 100 metre ileride küçük kıza ait oyuncaklar bulundu.

Bu arada bölgede yükselen suların büyük ölçüde çekildiği gözlenirken baba, anne ve diğer çocuğun hastanedeki tedavileri sürüyor.

Editör: TE Bilisim