Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
6 ay önce kaybolan 82 yaşındaki babasının cesedini iş yerinde buldu. Babası Durmuş Günaslan’ın cesedini bulan Rahim Günaslan, "Babamı her yerde aradım fakat bulamadım. Babam yanımdaymış, çalıştığım yerdeymiş maalesef." dedi.

Küçükçekmece Halkalı Kurtburnu Deresi'nde vatandaşlar akşam saatlerinde çamura saplanmış halde bir erkek cesedi buldu. Cesedi bulan vatandaşlar olayı polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri bir botla göle girdi. İtfaiye ekipleri uzun çalışmalar sonucunda cesedi saplandığı yerden çıkarttı. Ekipler cesedin bir erkeğe ait olduğunu belirledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri de dereden çıkartılan cesedin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Polis ekipleri daha önce bayıp babasını arayan Rahim Günaslan'a haber verdi. Olay yerine gelen Rahim Günaslan, dereden çıkartılan cesedin, 6 ay önce kaybolan babası Durmuş Günaslan’a (82) ait olduğunu tespit etti. Cesedin tespit edilmesinin ardından yıkılan oğlu Rahim Günaslan göz yaşlarına boğuldu.

Babasının 6 ay önce kaybolduğunu söyleyen Rahim Günaslan onu her yerde aradığını söyledi. Yaşanan olay karşısında göz yaşlarını tutamayan Rahim Günaslan, "Babamı her yerde aradım. Savcılığa, karakola gittim fakat bulamadım. Babam benim yanımda çalıştığım, yerdeymiş maalesef. Bana çok yakın bir yerdeymiş. Hem üzülüyorum hem de bulunduğu için seviniyorum. 6 aydan beri her gün ölüyordum çünkü. Babamın cesedini iş arkadaşlarım buldu. Bana haber verdiler." şeklinde konuştu.

Polis ekipleri tarafından incelenen ceset İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Editör: TE Bilisim