Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov ile Tarabya Köşkü’nde çalışma yemeği yiyecek, heyetler arası görüşmeye katılacak. (14.30-İstanbul)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti MYK toplantısına katılacak. (15.00-Ankara)

POLİTİKA

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Çırağan Palace Kempinski’de Türkmenistan Bakanlar Kurulu Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sapardurdı Toylıyev ile görüşecek. (11.00- İstanbul)

- CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ve milletvekilleri Tunceli Valisi ve Garnizon Komutanıyla görüşerek bilgi alacak. Gök, Tunceli halkıyla görüşmenin ardından CHP İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyecek. (12.00-Tunceli)

EKONOMİ

- Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, KKTC’ye Boruyla Su Temini Projesi kapsamında “son parçanın montajı” törenine katılmak üzere KKTC’ye gelecek. (Girne- Lefkoşa)

GÜNCEL

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki 19 milletvekilinden oluşan CHP heyeti, Muslu ve Çatalağzı beldelerinde yapılmak istenen yeni termik santrallere karşı direnen yöre halkına destek olmak üzere Zonguldak'ta. Zonguldak Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra basın toplantısı yapacak olan heyet, öğleden sonra da Çatalağzı Belediyesi'nde olacak. (Zonguldak)

- Cumhuriyet Halk Partisi Meslek kuruluşları ve işçi sendikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, İzmir-Menemen Koyundere mevkiinde meydana gelen ve 4 işçinin hayatını kaybettiği olay yerinde incelemelerde bulunup basın açıklaması yapacak. (10.00-İzmir)

- Kuzey Irak’ın Zergele köyündeki sivillerin ‘TSK uçaklarından atılan bombalarla öldü’ iddiasını yerinde araştıran HDP heyeti, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-Ankara)

- Kadıköy’de kar topu oynarken öldürülen gazeteci Nuh Köklü’nün yağlı boya tablosu, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Basın Müzesi'nde öldürülen gazeteciler galerisine asılacak. (11.00-İstanbul)

- AFAD Başkanı Dr. Fuat Oktay, ilde bulunan Suriyeliler konusunda İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı ziyaret ettikten sonra Suriyelilerle buluşacak. (10.30-İzmir)

- Kanalizasyonun karıştığı sahilde denize giriyorlar. İstanbul’un sahil kesimlerinden biri olan Kumburgaz’da denize kanalizasyon karıştığını belirten vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Belediyeye ulaşamadıklarını belirten vatandaşlar, yetkililerden yardım istiyor. (Özel-İstanbul)

SPOR

- Süper Kupa finali için Galatasaray ve Bursaspor, Ankara’ya gelecek. Maç öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ortak basın toplantısı düzenleyecek. (19.30-Ankara)

- Beşiktaş Kulübü yeni transferlere imza töreni düzenleyecek. (14.00-İstanbul)

- Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde play-off kuraları çekilecek.

- Takımların yeni sezona yönelik çalışmaları takip ediliyor

Cihan Haber Ajansı 

Editör: TE Bilisim