Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
 7 Haziran genel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler ve milletvekilleri daha fazla seçmene ulaşabilmek için gece geç saatlere kadar mesai yapmaya başladı. MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı ve İstanbul Ülkü Ocakları eski Başkanı Erdem Karakoç, seçim bölgesinde bulunan sahili ile ünlü İstanbul ilçelerinden Büyükçekmece'de vatandaşlarla gece saatlerinde bir araya geldi. MHP politikalarını anlatan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Karakoç, bu seçimlerde oy patlaması yapacakları iddiasında bulundu. 
MİLLET HESAP SORACAK

Karakoç, "Hükümet tarafından yürütülen çözüm süreci denilen garabetin iflas ettiği ortaya çıkmıştır. 'Kürdistan kuracağım' diyen PKK ile masaya oturan ve pazarlık yapan AKP bile Doğu ve Güneydoğu bölgesinde seçim çalışmaları yapamaz durumdadır.Vatanımızın bir parçasında devlet otoritesi kalmamıştır. Milletimiz bütün bu olanların sorumlusu olarak gördüğü AKP'den 7 Haziran'da hesap soracaktır" dedi.

Hükümetin, dış politikada özellikle de Suriye konusunda iflas ettiğini belirten Karakoç, "Bu hükümet Türk dış politikasında bir eksen kaymasına neden olmuştur. Cumhuriyet tarihinin hiç bir döneminde Türkiye başka ülkenin iç işlerine müdahalede bulunmamıştır. Ancak AKP Hükümeti Suriye'de iç savaşı körüklemektedirler. İç savaş nedeni ile 12 milyon insan göç etmek zorunda kalmıştır.  2 milyonu da ülkemize gelmiştir. AKP’nin yanlış politikaları yüzünden ülkemizde Suriyeliler aç sokaklarda dolaşıyor” diye konuştu.

Kendisinin ilginç bir özelliğini de anlatan Karakoç, "Ben 1987’de cezaevinden çıktıktan sonra memleketim Kahramanmaraş'ta MÇP'de seçim çalışmalarına katıldım. Türkiye genelinde MÇP yüzde 3 oy alırken biz Kahramanmaraş'ta Türkiye genelinin çok üstünde oy aldık. Hatta bir bölgemizde yüzde 18'lere ulaştık. Daha sonra İstanbul'a geldim. Burada da oyumuzu yüzde 10'lara çıkardık. 2012’de MYK'ya girdikten sonra Kırklareli'nin sorumluluğu bana verildi. Burada da oy artışı sağladık. Şimdi de İstanbul 3. Bölge'den adayım. Burada da oy patlaması yapacağımıza inanıyorum. Buradaki ateşlemeyi teşkilatlarımız ve adaylarımızla gerçekleştireceğiz. Bütün bunların kerameti ülkücülerin çalışmalarındadır. Ama ben teşkilatların çok çalışmasını sağlarım. Bu da başarı getirir" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim