Türk milliyetçileri yeni anayasa tuzağına karşı birleşmelidir Türk milliyetçileri yeni anayasa tuzağına karşı birleşmelidir
Antalya ve 7 farklı ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla sigara kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 12 kişi gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 148 bin 25 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, sigara kaçakçılılığı yaptıkları iddia edilen örgüte yönelik 5 aylık takibin ardından operasyon düzenledi. Antalya, Gaziantep, Kilis, Van, Diyarbakır, Ardahan, Adana ve İstanbul’da yapılan eş zamanlı baskınlarda 12 kişi gözaltına alındı.

        Örgüt lideri M.K. ile gözaltına alınan Y.M., H.E., B.B., H.B., M.G., H.T., Y.A., M.Ö.P., M.T., M.U. ve B.Z. emniyetteki sorgularının ardından 'çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve örgüt faaliyetleri kapsamında gümrükten kaçak sigara geçirmek' suçlamaları ile Antalya Adliyesi'ne sevk edildi. Yolcu otobüsleri veya kamyonetlerle doğu illerinden aldıkları sigaraları büyükşehirlere götürdükleri öne sürülen örgütün, Antalya’daki kaçak sigara fiyatlarını belirlediği iddia edildi.

Editör: TE Bilisim