AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Osmaniye'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda torbacı tabir edilen 9 şüpheliden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Doğu ve Güneydoğu illerinden temin edilen uyuşturucu maddenin, tek kullanımlık küçük paketler haline getirilerek örgütlü bir şekilde satışının yapılacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı. İl merkezinde farklı adreslere düzenlenen operasyonda, ‘torbacı’ diye bilinen sokak satıcısı 9 kişi yakalandı. Şahısların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 57 adet fişek tabir edilen esrar, 250 gram çizik diye tabir edilen eroin, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 270 bin lira el geçirildi.

        Şüphelilerden Ökkeş E. (50), Mehmet C.G. (31), Abdurrahman D.K. (32), Murat Ö. (30), Hacı A. (29), Ökkeş P. (50) ve Bahri Y. (19) 'uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Müjdat Ç. (31) ve Yasemin G. (30) ise serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilisim