Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’nde oturan 80 yaşındaki Fatma Kaydır ile bakıcısı 45 yaşındaki Fatma Yektaş, başlarına sert ve kesici cisimle vurularak öldürüldü.

Olay, ilçeye bağlı Bölükçam Köyü’nde meydana geldi. Öğle saatlerinde tek başına yaşayan Fatma Kaydır’ın evine gelen komşuları, oturma odasında ceset görünce çığlık atarak dışarı çıktı.

İhbar üzerine gelen jandarmanın evde yaptığı incelemede çocuklarının Almanya’da olduğu belirtilen Fatma Kaydır ile bakıcısı Fatma Yektaş’ın başlarına sert ve kesici cisimlerle vurularak öldürüldüğünü belirlendi. Evde yapılan incelemede, Fatma Yektaş’ın katil veya katil zanlıları ile uzun süre boğuştuğu da anlaşıldı.

İki kadının cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma, katil veya katillerin yakalanması için çalışma başlattı.

Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören

EV BASIP HAMİLE KADINI ÖLDÜREN ŞÜPHELİ TESLİM OLDU

Öte yandan Sivas’ın Yıldızeli İlçesi’nde geçen cuma gecesi bastığı evde 4 aylık hamile 38 yaşındaki Leyla Özdemir’i pompalı tüfekle öldürdükten sonra kaçan 36 yaşındaki Metin Özkan, jandarmaya teslim oldu. Yıldızeli İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen Metin Özkan susma hakkını kullanarak ifade vermedi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sivas Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Editör: TE Bilisim