MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
 Kanal İstanbul, Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan , hatta evden olma , projesidir. Montreux Sözleşmesini bilenler ne demek istediğimi anlar. 

Ben, ekolojik sonuçlarını değerlendirmeyi bilim adamlarına bırakıyorum. Bir gün Trakya’yı savunma durumunda kalırsak ne olur, bu değerlendirmeyi de karacı arkadaşlarıma bırakıyorum. Konu Marmara ve Boğazlar olunca bir anımı aktarayım. ABD’nin Suriye özel temsilcisi , biliyorsunuz , daha önce ülkemizde ABD büyükelçisi idi.

Kayseri’de , tesadüf bu ya, benim genel müdürü olduğum şirketin tekstil fabrikasını ziyaret etmek istedi. Buyurun dedik geldi. Siz emekli olmadan Kuzey Deniz Saha Komutanı idiniz , Karadeniz ve Boğazlardan sorumluydunuz , Türk ve ABD Donanmaları Karadeniz’de çok iyi şeyler yapabiliriz dedi.

Tabii ki ama , Montreux Sözleşmesi prensipleri dahilinde dedim. Türkiye ve ABD istedikten sonra kimse bir şey yapamaz dedi. Hayır Sn. Büyükelçi , bu sözleşme , Türkiye için hayati öneme haizdir ve hiçbir nedenle dışına çıkmayız dedim. Sustu, niyeti, Karadeniz’e çıkaracakları gemilerden atılacak füzelerle , Ortadoğu’daki hedefleri , hiçbir tehdide maruz kalmadan , vurmaktı. Üşenmedim , Ankara’ya giderek , görüşmeyi Deniz Kuvvetleri Komutanı’na aktardım. İlgililere aktarabilir miyim dedi. Tabii dedim ve MGK’da paylaştığını öğrendim. 

Bu anımı niye paylaştım..ABD’nin Montreux Sözleşmesini delmeye çalışmasına karşı çıkan bütün amiraller Ergenekon ve Balyoz kumpasları ile tasfiye edildiler. 

Değerli Kardeşim , Sn. Deniz Kuvvetleri Komutanı , Kanal İstanbul’un Montreux Sözleşmesini tartışmaya açacağını ve bunun olabilecek sonuçlarını siyasilere anlatmak boynunuzun borcudur.

Editör: TE Bilisim