Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
 33 yaşındaki ABD’li kadın İstanbul’da kayboldu. 7 Ocak tarihinde kente fotoğraf çekmek için gelen kadından haber alınamıyor. Fotoğrafçı Sarai Sierra’nın ailesi İstanbul'daki Amerikan Konsolosluğu'yla irtibata geçti. Türk polisine haber verildi. Amerika Birleşik Devletleri (ABD) İstanbul’da kaybolan kadını konuşuyor.

7 OCAK’TA İSTANBUL’A GELDİ

Fotoğrafçı olan Sarai Sierra, 7 Ocak’ta adını sıkça duyduğu İstanbul'a fotoğraf çekmek için geldi. Bir hotelde kalan Sarai Sierra, her gün ailesine bilgi verdi. Her gün çektiği fotoğrafları Instagram'a yükledi. Ailesi Sarai Sierra'nın döneceği gün ise kendisinden haber alamadı. Genç kadının 22 Ocak'ta Newyork'a inecek uçağa binmesi gerekiyordu.

PASAPORT VE EŞYASI HOTELDE

Sarai'nin Sierra’nın eşi Steven, "O gün United Airlines'ı aradım. Bana onun uçağa binmediğini söylediler" diye anlattı.

Daha sonra Sarai'nin kaldığı hotelden aileye bir mektup geldi. Mektupta Sarai'nin pasaportunu, elbiselerini ve telefon şarjını odasında bıraktığı belirtiliyordu.

AMERİKAN KONSOLOSLUĞU HAREKETE GEÇTİ

Aile İstanbul'daki Amerikan Konsolosluğu'yla irtibata geçti. Türk polisine haber verildi. Sarai Sierra'nın başına ne geldiği şu anda araştırılıyor.

Sarai Sierra'nın kaybolması ABC, CBS gibi ABD'nin önde gelen medya kuruluşlarında haber oldu.

Editör: TE Bilisim