Doğu Türkistan’da Türkler Filistin’de Araplar ve Kıbrıs’ta KKTC ve Türkler bölgelerinde farklı milletlerdir.

Lakin Kürdistan (2.İsrail) Doğu Türkistan benzetmesi elma ile armutun toplanması gibi yanlış benzetme ve abesle iştigaldir.

Bu ABD emperyalist oyunudur. Türkiye’de Anayasaya vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk ve ülkenin eşit yurttaşıdır.

Tüm haklardan faydalanan evlilikler kuran üst kimlik ve etnik olarak Türk olan yüzde doksan dokuzu öyle kabul eden bir millettir.

Etnik ayrımcılık ise sunidir. Bu Haçlı siyonist ihanet oyunudur.

Özetle Filistin’de İsrail ve Araplar Doğu Türkistan’da Çinliler ve Türkler Kıbrıs’ta Rumlar ve Türkler aynı millet değildir.

O yüzden benzetme yanlıştır. Türkiye ve bölgesinde Etnik ayırımcılık Osmanlı’nın son döneminde İngilizler başta Haçlıların dörtlü federasyon planı bugün ABD ve BOP’un etnik fitne çıkararak ülkeleri bölme İsrail’i bölgede uydu kukla devletlerle hakim kılma yer altı zenginliklerine çalma vurgun soygun düzeni kurma oyunudur.

Bunun en büyük engeli Türk milletidir çünkü bölgenin binlerce yıllık Sahibi en kadim milleti Türklerdir.  

Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!

Türkiye 100 milyonu Bakar ama bölünürsek kıyamete kadar bu ülke kimseye yetmez.

Türkiye’yi savunmanın yolu 600 milyon Türkü savunmaktan geçer. Doğu Türkistan Hindistan Pakistan Afganistan vb. coğrafyalarda fakir çaresiz şartlarda yaşayan Türkün ve mazlumun insanca yaşamasını istemek Türklük Müslümanlık ve dahası insanlık borcumuzdur.

İnsanlık vicdanı Turan coğrafyasında sınavda söz konusu Türk milleti olunca taş kesilen insanlık vicdanını harekete geçirmek Türk milleti ve Türk devletinin görevidir. Tarihin hiç bir döneminde dünyada ve bölgede bu kadar sivil insan kanı dökülmemiş Türk milletinin iftiraların aksine sicili temizdir.

Soykırım hedefinde olan Türk milleti bu soykırımı en büyük engelleme potansiyeli olan bir millettir.

Doğu Türkistan’dan Bosna’ya bu coğrafyada Türk milleti tek bir millet huzurun kardeşliğin adıdır bölme silme yok etme yeni firavunların değişmeyen planı ve rol değişiklikleridir.

İnsan odaklı bir medeniyet inanç kültür ve gelenek anlayışı olan Türkler huzurun barışın kardeşliğin doğacak güneşidir.

Dün Yunus Mevlana Hacı Bektaşi Veli Ahmet Yesevi Kaşgarlı Mahmut Atatürk Aliye İzzet Begoviç çıkaran insanlığın parlayan ay güneş yıldız umududur.

Editör: TE Bilisim