ABD'nin Sismik Araştırma Gemisi olarak kamufle ettiği Sismik Savaş / HAARP gemisi Yunanistan açıklarından İzmir ve Çanakkale açıklarına geldiği Çanakkale ve İzmir arasında da demir attığı belirtildi. Bu platform gemiyle ile ülkemiz üzerinde sismik saldırıların başlayacağı söylendi.

UĞULTUDAN KORKMAYIN

Şimdi Dilipak.. Şimdi Dilipak..

HAARP gemisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Milli sporcu Alper Sunaçoğlu, ''Dün İstanbul ve çevresindeki deprem sadece bir denemedir. Yayılan frekanslar ile virüsün yayılımı da kontrol edilebileceği bilinmektedir. Ege ve Marmara’daki vatandaşlarımızın deprem, salgın, sel ve gece derinden ve sanki yerin altından gelen bir uğultu sesine ve yine gökyüzünde oluşabilecek tuhaf görüntülere karşı dikkatli olmasını tebdirli olup korkuya kapılmamaları gerektiğini belirtmek isterim.'' ifadelerini kullandı.

21 NİSAN'DAN SONRA EYLEME GEÇECEK

HAARP Gemisi faaliyetlerini protesto etmek üzere 21 Nisan 2020 gününden itibaren bir gece ansızın Ege Denizi'nde platformun olduğu bölgeye yüzerek, platforma çıktıktan sonra tüm dünya milletlerinin ortak tepki oluşturmasına farkındalık eylemi yapma kararı almış bulunduğunu belirten Sunuçoğlu, ''Artık savaşlar Tank top tüfekle olmuyor. Bu platform ülkemiz için de bölge ülkeleri ve komşu ülkeler için de çok ciddi tehlike arz etmektedir. Eylemimiz başlangıç yeri bizde saklıdır Eyleme ait görüntü video ve fotoğraflar canlı yayın ortamında sosyal medya hesaplarımız üzerinden sizlere iletilecektir.'' ifadelerini kullandı.

ABD'nin HAARP gemisi Ege'ye demir attı! Milli sporcu eylem için harekete geçti...


Editör: TE Bilisim