Star TV ekranlarında yayınlanan yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2. Tur etabı dün akşam ekrana geldi. Birbirinden ilginç yeteneklerin sergilendiği Yetenek Sizsiniz’de yaşanan bayrak krizi ile ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışmacıların üzerlerinde ya da ellerinde bayrağımızı kullanarak oylama sırasında seyirciler üzerinde avantaj saglamasına izin verilmemektedir.’ dedi.

İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’ın jüri koltuğunda oturduğu ve birbirinden ilginç yeteneklerin gösterisine sahne olan Yetenek Sizsiniz’de bayrak krizi yaşandı. Yeşilmişik grubu sahnede gösterisini sergilerken yarışmacılardan biri üzerindeki Barcelona formasını yırtarak, Sergen Yalçın'ın geçmişte giydiği 10 numaralı Beşiktaş forması ile kameralar karşısında kaldı. O sırada yarışmacının formasındaki reklamların sansürlendiği görüldü ancak bir ayrıntı izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Beşiktaş formasının sol göğsündeki Türk Bayrağı'na da siyah bant çekilmişti. Sosyal medya kullanıcıları programında yaşanan bu olaya tepki gösterirken; Acun Medya konuya ilişkin jet hızıyla bir açıklama yaptı. İşte Acun Medya’nın açıklaması…

"Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışmacıların üzerlerinde ya da ellerinde bayrağımızı kullanarak oylama sırasında seyirciler üzerinde avantaj saglamasına izin verilmemektedir.

Ekip arkadaşlarımız gereğinden fazla hassasiyet göstererek takım formasındaki ay yıldızı bu çerçevede değerlendirmistir. Yaşanan bu durum tamamen teknik bir hatadan ibarettir."

Editör: TE Bilisim