Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
Göz sağlığı ve hastalıkları konusunda 2006’dan beri Adana’da hizmet veren Maya Göz, ‘Nivgöz’ olarak yolculuğuna devam kararı aldı. Nivgöz’ün, Hilton Otel’de düzenlenen tanıtım toplantısına Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Kanuni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Serindal, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın da yer aldığı seçkin bir davetli grubu katıldı.

Nivgöz Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Adil Tekin, açılıştaki konuşmasında, Maya Göz’ün kurulduğu günden bu yana en önemli desteğinin halkın duyduğu güven olduğunu söyledi. “En değerli uzvunuz olan gözünüzü bize emanet ettiniz” diyen Tekin, “Maya Göz, –tabir yerindeyse– Adanalının gözüyle büyüttüğü markadır. Şimdi Nivgöz olarak yoluna devam etme kararı almıştır. Biz bugüne kadar en yeni teknolojik imkanlarla insan sağlığı odaklı hizmet anlayışını temel ilke edindik. Gören ve gülen gözler için bugüne kadar gösterdiğimiz özveriyi bundan sonra Nivgöz olarak sunmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Neden isim değiştirme kararı aldıklarını da açıklayan Opr. Dr. Tekin, şöyle devam etti: “2013 yılında benzer standartlarla hizmet veren göz hastaneleri göz merkezleri olarak birlikte hareket etme ve standartlarımızı daha yukarı taşımaya karar almıştık. Birlikten doğan güçle büyük bir sinerji oluşturmayı amaçladık. Yurt içinde 6 farklı klinikten tek bir isim adı altında hareket etmeye karar verdik. Ülkenin birçok yerinde maya isminin kullanılarak farklı standart ve hizmet anlayışıyla klinikler açılması ve bunun önlenememesi isim değişikliği yapmayı bize zorunlu hale getirdi.”

Nilgöz olarak, hizmet ağlarını genişleterek, ulusal ve uluslararası tanıtım faaliyetleriyle marka değerlerini arttırarak sağlık turizmiyle de ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Tekin, “Yani Adana’nın mayasından bir Türkiye markası çıkardık. İnanıyoruz ki Adanalı hemşehrilerimiz gözüyle büyüttüğü bu markayı yeni oluşumuna da aynı güven ve ilgiyi gösterecektir.” dile konuştu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise Nivgöz markasının kulağa hoş gelmesinin yanında barındırdığı kadrosuyla da büyük değer ifade ettiğini belirtti. Çetin, “Adanalıların gözünü açın, Türkiye’nin dört bir yanında halkın gözünü açın ki iyi görsünler. Çünkü Türkiye’de hakikaten iyi gören gözlere ihtiyaç var.” dedi.

Ümraniye Göz ve Nivgöz Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dursun ise İstanbul’da Bağcılar’da ve Ümraniye’de hastane ve tıp merkezi olarak hizmet verdiklerini hatırlattı. Dursun, şunları söyledi: “Nivgöz olarak Türkiye’nin değişik yerlerinde hizmetimizi sürdüreceğiz. Sakarya’da böyle bir hastanemiz var. Adana’da 2 tane Maya Göz şimdi Nivgöz olarak hizmet verecek. Mersin’de de temeli atılmış bir göz merkezimiz bulunuyor. Bu büyüme devam edecek. Bizler, Türkiye’nin değişen koşullarına uyum sağlamak ve dünyaya açılmak için bu yolda ilerliyoruz. Çünkü bir elin nesi var iki elin sesi var. Hayırlı uğurlu olsun.”

Editör: TE Bilisim