İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
Adana'nın Ceyhan ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda, yaklaşık 21 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Ceyhan Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, kaçakçılık olaylarının önlenmesi maksadıyla yaptığı istihbari çalışmalarda, Çakaldere köyünde C.E. isimli şahsa ait bir akaryakıt istasyonuna kaçak akaryakıt getirileceği bilgisine ulaşıldı. Yapılan takip neticesinde, S.G. idaresindeki bir tanker söz konusu istasyona girerek akaryakıtı boşalttığı esnada baskın yapan ekipler, şahısları suçüstü yakaladı. Yapılan kontrolde tankerde 20 bin 850 litre akaryakıt (motorin) ele geçirildi. Akaryakıtın Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonuna teslim edilmesi gerekirken Ceyhan’a getirildiği tespit edildi. İlgililer hakkında adli makamlarca yasal işlem yapılırken, ele geçirilen akaryakıt ise İl Özel İdaresi’ne teslim edildi.

Editör: TE Bilisim