MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ve uyuşturucu satışından elde edilen para ele geçirildi. Operasyonlarda 37 kişi gözaltına alındı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri ve Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan ve “torbacı” olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmaların ardından operasyonlar düzenlendi.

Adana’nın Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ve Çukurova ilçelerine bağlı Hürriyet, Yenibey, Dağlıoğlu, Kiremithane, Yıldırım Beyazıt ve Belediye Evleri mahallelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen sokak satıcılarına yönelik olarak düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 37 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheliler üzerinde ve bulunduğu alanlarda yapılan aramalarda ise, 680 paket satışa hazır vaziyette kubar esrar maddesi, 236 kilo 445 gram kubar esrar maddesi, 2688 adet uyuşturucu hap ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 3 bin 885 TL tutarında para ele geçirildi.

Operasyonlarla ilgili olarak haklarında işlem yapılan toplam 37 kişiden, 20’si sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı. Cihan

Editör: TE Bilisim