İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’nı devamla Obalar Caddesi’ne bağlayacak bulvar açmak için yapılan Dumlupınar Mahallesi’ndeki yıkım çalışmalarını denetledi.

Çalışmalarla ilgili Mevzuata Aykırı Yapılar Şube Müdürü Şahabettin Canımoğlu’ndan bilgi alan Zihni Aldırmaz, “Burada yapacağımız bulvar Türkmenbaşı Bulvarı’nı Obalar Caddesi’ne bağlayacak. Adana böylece kuzeyle güneyi buluşturacak önemli bir ana arter kazanacak. 30 metre genişliğinde, 650 metre uzunluğundaki bu yol için yıkım sürüyor. 43 bina için istimlak çalışması başlattık ve büyük bölümünü bitirdik. Kuzeyden güneye 6, doğudan batıya 4 yeni bulvar için çalışmamız var. Ayrıca Adana’da 2 bin çıkmaz sokak var. Bunları da açmak istiyoruz.” dedi.
Zihni Aldırmaz bunun yanında Göğüs Hastanesi’nden Baraj Yolu’na açılacak bulvar için de yıkımların bittiğini yol çalışmalarına kısa sürede başlanacağını açıkladı.

Zihni Aldırmaz ile birlikte çalışmaları yerinde gören Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Seyfettin Turan da “Biz meclis üyeleri olarak mecliste bazı kararlar alıyor ve gerekli yetkileri başkana veriyoruz. Verdiğimiz yetkilerin böyle güzel hizmetlerde kullanılmasından dolayı Sayın Başkana teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Zihni Aldırmaz, yıkım çalışmalarının yapıldığı Dumlupınar Mahallesi sakinleri ile de sohbet etti. Mahalle sakinleri yeni bulvar açılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Aldırmaz’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim