YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı
Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında toplandı .OSB'de yapılan toplantıda, ihtiyaç ve sorunlar görüşüldü

Toplantıya, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Kahta Kaymakamı Metin Esen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yüksel Önal, iş adamları ve diğer yetkililer katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yüksel Önal, 2012 yılında yapılan çalışmaları özetledi. Önal, eski enerji nakil hattının yenilendiğini, yer altı enerji nakil hattı yapıldığını, OSB yollarının tamamına sıcak karışım asfalt döküldüğünü, kaldırım ve refüj bordürlerinin yenilendiğini kaydetti. OSB’deki kamulaştırmaya da değinen Yüksel Önal, kamulaştırma bedellerinin yüzde ellilik kısmının bu yılın sonuna kadar ödeneceğini ifade etti.

        Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş da kamulaştırma çalışmalarının devam ettiğini, kamulaştırmanın kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi. OSB alanının, genişleme çalışmaları sayesinde 290 hektara ulaşacağını kaydetti.

Editör: TE Bilisim