Yolun sonu mu? Yolun sonu mu?
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde uzun süreden beri yaşanan uzman doktoru sıkıntısı hasta yakınlarını isyan ettirdi.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde uzun süreden beri uzman doktor bulunmamasından dolayı hastalar Gaziantep, Malatya ve Kahramanmaraş illerindeki hastanelere sevk ediliyor.

Hasta yakınları, “Burası sözde Eğitim ve Araştırma hastanesi ve oldukça gösterişli bir hastane. Ancak içerisinde doğru dürüst doktor yok. Her seferinde övünerek modern büyük hastane yaptıklarını söyleyenler, hastanede doğru dürüst doktor bulunmadığından haberleri var mı acaba?. Bu soruna neden bir çözüm bulunamıyor. 600 bin nüfuslu bir ilin böyle görkemli bir hastanesinin yoğun bakım ünitesinde uzman doktor bulunmaması büyük bir ayıp değil mi?. Uzun süreden beri yaşanan bu sıkıntıdan dolayı hastalar çevre illerdeki hastanelere sevk ediliyor. Bu hastanelerde yer bulunmamasından dolayı hasta ve hasta yakınları oralarda büyük sıkıtılar yaşıyor. Buradan yetkililerimize sesleniyoruz. Hastane değil doktor istiyoruz. Adeta lüks bir otel durumunda bulunan doktorsuz bir hastaneyi ne yapalım." diye tepkilerini dile getirdi

Editör: TE Bilisim