Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
 Geçtiğimiz Cuma günü Beyaz TV’de yayınlanan Dinamit programına telefonla bağlanan Adnan Oktar’a programın moderatörü Latif Şimşek ve köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’dan ağır suçlamalar gelmişti. Adnan Oktar, kendisini suçlar tarzda konuşan Latif Şimşek ve Rasim Ozan Kütahyalı’ya videolu bir cevap gönderdi. Adnan Oktar Beyaz TV’de yayınlanan programlardaki görüntüleri kullanarak hem Latif Şimşek ve Rasim Ozan Kütahyalı’ya hem de Beyaz TV’ye tokat gibi yanıt verdi.

Latif Şimşek ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın söylediği“Peygamberimiz döneminde kadın ve erkeklerin bu kadar dans etmeleri…” şeklinde başlayan suçlamalarına video ile yanıt veren Adnan Oktar, Beyaz TV’de yayınlanan programlardaki görüntüleri kullanarak çok sert bir yanıt verdi. Bu görüntülerden sonra Latif Şimşek ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın neler söyleyeceği merak ediliyor.

OSMAN VE MELİH GÖKÇEK DE NASİBİNİ ALDI

Adnan Oktar, sadece Dinamit programına değil kanalın genel müdürü Osman Gökçek'e de alenen çaktı. Adnan Oktar'a “Kadınlarla şarkı söyleyip, eğleniyorsunuz” diyen Gökçek'in babası Melih Gökçek ile bir programda şarkı söylediği görüntüleri de videoda yer aldı.   
 
İşte Adnan Oktar’ın Beyaz TV’ye yanıt verdiği o video…

Editör: TE Bilisim